Hei!

Nå er det sannelig lenge siden sist, veldig mye står på her, og tiden til å skrive er lik null. Heldigvis er det flere positive ting oppi alt som står på nå. Så selv om det er veldig slitsomt til tider, er det mange lyspunkt. Og de lyspunktene viser veien til håp og masse glede!
Karmøy Kommune hjalp oss med forlenget frist slik at vi kan utsette hussalget, og DNB har vært helt unike med å hjelpe. Så nå slipper vi å stresse oss opp med hussalg midt i juletider. Jeg vet ærlig talt ikke hvilke utfall det ville fått om vi skulle styrt med det oppi alt annet nå.

Zarah Angelica fikk ingen PEG når vi var i Bergen, vi fikk 2 timers samtale med en fantastisk nevrolog ! Samtidig ble det samtale med gastrolege, herlig at de samkjører timene. Vi ble enige om å operere inn PEG i løp av januar, og da skal hun forsøke en ny medisin. Anfallene avtar ikke, men heldigvis gjør CBD god nytte og det ser vi frem til å kunne gi henne via PEG også.  Da blir det enda en ny runde i januar, vi venter med den nye medisinen slik at hun får den direkte i PEG når den er klar, pga den smaker visst veldig vondt, og vi kan ikke risikere enda mer spisevegring. Fungerer ikke denne vil det neste være å diskutere VNS. De siste månedene etter den dystre beskjeden vi fikk har gjort mye med oss, det har vært vanskelig å fokusere på samme tingene som før.  Men jeg kjenner på nytt at håpet er så fantastisk å ha, og det å ha troen på både mirakler og mystikk er virkelig noe som styrker oppi dette. Ikke minst lydhealing med Tibetanske syngeboller har en fantastisk effekt på henne. Hun blir så fredfull og nyter den type behandling. Livet er fullt av muligheter for å bedre situasjoner man kommer oppi gjennom livet, det gjelder bare å finne dem, prøve ut å finne den riktige balansen som fører i mest positiv retning. Jeg er så ufattelig glad for at vi velger å fokusere positivt, å gi næring til alt negativ og vanskelig ville dratt oss ned i renna for lenge siden. Ikke glem det folkens, du nærer din kropp og sjel med det fokus og tankesett du går med. Så husk å velg tankene, ordene og fokuset på en måte som hjelper deg isteden for å drenere deg for krefter & glede her i livet…

Jeg tenker det blir mer skriving etterhvert, ser jo frem til det må jeg si – men sånn som det er nå får jeg bare stikke innom iblant tenker jeg. Håper alle sammen har det så fantastisk de klarer !!

Ønsker dere alle sammen en fantastisk juletid <3  Juleklemmer fra Oss

Hei alle sammen!

Nå er det veldig lenge siden sist, det har vært behov for en lang pause. Mye har stått på i alle ender, og flere ting er på gang.
Vi fikk en haste time til Haukeland, slik at Zarah Angelica får operert inn PEG  som er en metode for å tilføre enteral ernæring (sondemat) direkte inn i magesekken. Formen hennes er dårlig, og vi ber til høyere makter om at PEG vil hjelpe formen hennes.
Jeg lovde å legge ut film eller skriv om foredraget til Carl Fredrik i Oslo. Beklager tiden!  Her har dere foredraget, men filmen/lyden ble dessverre dårlig.
Håpet var at noen skulle være der å filme proffesjonelt, men dette ble det ikke noe av.
Har ikke brukt tid på å redigere heller 🙁    Så øreklokker er nok smart å bruke, ikke minst bånn gass volum 🙂

Det var flere foredragsholdere. Blant annet Statens legemiddelverk.  Men har valgt å kun legge ut vår egen her nå.
Skal få skrive et innlegg om situasjonen vår hjemme senere 🙂

Ha en nydelig dag alle sammen, kos dere å nyt førjulstiden <3

CcAFLVtHQVw

Vil du lese mer om Zarah Angelicas historie : www.Zarah Angelica.com eller Google navnet hennes  🙂

#medisinskcannabis
#Normal
#ZarahAngelica
#CBD