Gratulerer med dagen kjære jenta vår   14.04.2016

Vår vakre Engel, vår magiske skatt, alt du har lært oss i en så enorm fart…..Når du kom til oss, var beskjeden tung, det ble jo sagt at sjansen var stor for at livet ditt ikke ble langt. Kanskje første 3 år…..kanskje første 10 år….

(Men livet består ikke av ord. Livet består av realiteter. Bjørnstjerne Bjørnson)

vi visste ikke engang om vi fikk deg med hjem fra sykehuset. Men årene gikk, og livet bestod selv etter alle odds imot deg!

Du kjemper fremdeles hver dag og natt, jeg lytter til dine hjerteslag og din pust. For hver natt du er stille, svelger jeg
tungt: Har du dratt, puster du ? jeg beveger meg sakte med øret mot ditt bryst. Og lykken er så stor når jeg hører ditt sukk. Det er en grusom følelse, en dyp smerte å kjenne på redselen for at det er din siste natt – jeg prøver å la være. Men sannheten er jo, at vi ikke vet når du reiser ifra oss…

Og jeg synes det er noe jeg må bære på om det plutselig skulle skje – da ville ikke sjokket bli så stort har jeg tenkt, om du plutselig ligger død ved min side…
Vi vet jo den dagen kommer, men en mor som mistet sitt barn sa :  Man kan uansett ikke være forberedt. Så nå skal jeg lære å gi mer slipp på den redselen…..
ikke dra oss selv nedover…. man kan uansett ikke endre på det som skjer når noen drar….

Venter man på at våre kjære skal dø, så er det jo som om allerede noe dør inni oss – det spres utover rommet og videre til det stakkars syke mennesket som prøver å leve…
Skal man leve eller la andre føle livet, så er det livet man skal feire å nyte så godt man kan/klarer mens man kan. Og hver celle i kroppen jubler sammen med oss om vi klarer å holde hverdagene positive, kjærlige og fylt av glede….

5 år kjære skatten vår Zarah Angelica – Det er helt fantastisk. Jeg har lært mer på de 5 årene enn jeg har gjort iløp av hele min levetid…..
Når du kom snudde alt seg opp ned, og vi har måttet sette oss inn i så mye sykdommer, pleie, endringer og itilegg kjempet utallige kamper, mange vi fremdeles står oppi.
Den kjærligheten, magien og styrken du sprer rundt deg – alt du lærer oss….Alle nye perspektiver….alle uante krefter, alle situasjoner og mennesker på godt
og vondt. Det er en så dybde i livet, og det tar ikke slutt….Men en ting jeg er så ekstra takknemlig for nå, det er støtten vi opplever på Spleisen. Det å kunne gå dette året i møte nå blir så godt. Ikke noen bekymring rundt behandlingskostnader, en pause. Og en mulighet og nyte jenta vår og familien fullstendig! uten å tenke på et slit med salg av ting og tang – dugnader eller annet for å klare månedene med behandling fremover. Vi er så evig takknemlige..I annledning Zarah Angelicas bursdag har vi et ekstra stort håp om delinger og støtte på Spleisen vår. 

Jeg ble nylig kontaktet av et nydelig menneske som tipset oss om en fantastisk ide.
Hun syns vi burde prøve å ha Lotteri til inntekt for behandlingen hennes via Facebook som andre hadde blitt godt hjulpet med.
Jeg har tenkt nøye gjennom dette (visste ikke om jeg hadde overskudd), men jeg vil gi dette et forsøk. Men i den anledning trenger vi virkelig god hjelp fra Firmaer, butikker eller private som vil hjelpe med sponsing av lotteri gaver.
Vi trenger engasjerte sjeler som kan hjelpe oss å skaffe ting som kan loddes ut, ting som er av stor nok interesse for folk, til at de ønsker å kjøpe lodd.

Har du/dere noe dere kan sponse lotteriet vårt med så ta kontakt på: [email protected]  eller tlf: 936 43 431

Tanken er at man skal kunne kjøpe lodd på eksakt den/de tingene man ønsker seg, så trekkes vinnere på hver enkelt ting….
Da slipper folk få noe de ikke ønsker…..eller trenger…..

Jeg vil gjerne bruke 1 måned på å få samlet inn gevinster – gjerne hjelp oss om du vil 🙂

Spleisen vår har aldri vært høyere – derfor syns jeg det er så vanskelig å spør enda mer om hjelp. Men sannheten er jo at 1 år med behandling koster oss 180.000,-
Og drømmen er flest mulig år med behandling frem i tid. For vi er så utrolig utslitt, kjenner virkelig familien vår trenger all hjelp den kan få…..
Direkte link på bildet under til Spleisen, der ligger en privat video og mer info om vår situasjon for de som ikke kjenner til oss….

Tenk å ha 465 givere – jeg blir altså helt rørt av å tenke på at alle disse menneskene er våre støttespillere. Vi er så utrolig lykkelige over dette, det er en
gledesfølelse jeg ikke kan beskrive, og ikke nok med det. Vi ble kontaktet av et feriested nå, de ville gi oss en uke på hytte i sommer. Det er altså helt uvirkelig – det å leve så isolert i så mange år, og så få korona på toppen har helt klart påvirket livene til alle oss her hjemme. Og dette vil bli som medisin for oss alle <3