Vi har en liten søster – vi har en liten bror – Som er litt anerledes enn andre barn på jord…

 

Vi er så heldige oppi alt vi står oppi.
Audhild’s bruktbutikk skjer mange gode ting, der har en lokal kunstner fått hengt opp et bilde. May Brit Jespersen heter kunstneren <3 Bildet er helt fantastisk flott. Dette bildet ønsker hun å lodde bort,  alt som kommer inn skal gå videre til Zarah Angelica. Det er så utrolig nydelig gjort, det er så mye godhet rundt oss at det er rørende. Slike opplevelser som dette lyser virkelig opp i tøffe stunder. Det mangler ord for å kunne beskrive hva dette gjør med oss, vi er så evig takknemlige for all støtten folk gir oss på alle mulige måter. Det er så vakkert å få oppleve følelsen av å ha så mange med oss oppi dette. Jeg må innrømme at siste månedene har vært ekstra tøffe, å miste min bonuspappa / vår kjære “Moffa” har tatt hardt på alle. Overskuddet til å kjempe har tatt litt pause rett og slett,  vi er i ferd med å reise oss opp igjen nå…Og har mange ideer om hva vi ønsker å gjøre for både vår sak, og andres.

Kjære May Brit Jespersen <3 en stor hjerte takk for at du vil støtte saken vår på denne måten…
Og nok engang en stor hjerte takk til Audhild’s bruktbutikk 

Ønsker dere å kjøpe lodd kan dette gjøres i Skudeneshavn eller via vipps. Gå innpå Audhild’s bruktbutikk for å finne ut mer 🙂

Ellers setter vi enormt stor pris på deling av dette innlegget i håp om mest mulig støtte til saken <3

AUDHILD’S BRUKTBUTIKK I SKUDENESHAVN

I Skudeneshavn helt sør på Karmøy ligger det en bruktbutikk som drives av usedvanlig vakre mennesker <3
De driver bruktbutikken for å støtte lokal veldedighet. Vi har blitt hjulpe flere ganger av dem i vår sak.
Zarah Angelicas pappa er oppvokst i Skudeneshavn, så dette varmer hjertet hans ekstra mye <3

Vi blir så utrolig rørte og varm i hjerteroten når mennesker rundt oss overrasker på denne måten.

De har jobbet flere, ofret av sin tid (som vi alle verdsetter) og itillegg gitt alt overskudd og mere til for å hjelpe vår datter.
Det finnes engler på jorden <3  Vi har møtt flere gjennom denne reisen vi står oppi.  Vi blir stadig påminnet all godhet som er rundt oss.

Det å føle at lokalsamfunnet støtter oss betyr så uendelig mye.
Det styrker og gir oss en slags følelse av at vi ikke står oppi dette alene. Man vil jo aller helst klare seg selv, men det går ikke for oss….Noe vi bare må innse….
For ofte føler vi oss små oppi denne kampen, vi er jo så avhengige av andre – og det å være avhengig av noe er i seg selv veldig negativt. Man mister liksom så mye frihet når man lever i avhengighet.

Vi lever mest mulig her og nå, nyter gleden av å klare oss her og nå.  Så får vi ta utfordringene etterhvert som de kommer å ikke leve i bekymring for fremtiden som enda ikke er kommet. Her og nå gjelder, så får vi gjøre det beste for henne med de midlene folk har hjulpet oss med. Audhild’s bruktbutikk er vi EVIG takknemlig for <3  at det finnes mennesker der ute som er så vakre er en stor lettelse av dimensjoner .

Hvis dere vil se siden til Audhild’s bruktbutikk kan du trykke HER Denne nydelige plassen fortjener mange medlemmer og ikke minst donasjoner/bruktvarer ..

Jeg vil også nevne at vi har valgt å ha en Spleis liggende fast til Team Zarah Angelica som er vår forening for å hjelpe vår datter. Siden vi ikke nådde målet vårt sist via Spleisen, valgte vi dette. Så kan de som vil lese om saken vår titte der, samt støtte saken om de ønsker <3 spleisen finner du HER