Audhilds Bruktbutikk har donert til Zarah Angelica sin behandling <3

Categories Blogg

AUDHILD’S BRUKTBUTIKK I SKUDENESHAVN

I Skudeneshavn helt sør på Karmøy ligger det en bruktbutikk som drives av usedvanlig vakre mennesker <3
De driver bruktbutikken for å støtte lokal veldedighet. Vi har blitt hjulpe flere ganger av dem i vår sak.
Zarah Angelicas pappa er oppvokst i Skudeneshavn, så dette varmer hjertet hans ekstra mye <3

Vi blir så utrolig rørte og varm i hjerteroten når mennesker rundt oss overrasker på denne måten.

De har jobbet flere, ofret av sin tid (som vi alle verdsetter) og itillegg gitt alt overskudd og mere til for å hjelpe vår datter.
Det finnes engler på jorden <3  Vi har møtt flere gjennom denne reisen vi står oppi.  Vi blir stadig påminnet all godhet som er rundt oss.

Det å føle at lokalsamfunnet støtter oss betyr så uendelig mye.
Det styrker og gir oss en slags følelse av at vi ikke står oppi dette alene. Man vil jo aller helst klare seg selv, men det går ikke for oss….Noe vi bare må innse….
For ofte føler vi oss små oppi denne kampen, vi er jo så avhengige av andre – og det å være avhengig av noe er i seg selv veldig negativt. Man mister liksom så mye frihet når man lever i avhengighet.

Vi lever mest mulig her og nå, nyter gleden av å klare oss her og nå.  Så får vi ta utfordringene etterhvert som de kommer å ikke leve i bekymring for fremtiden som enda ikke er kommet. Her og nå gjelder, så får vi gjøre det beste for henne med de midlene folk har hjulpet oss med. Audhild’s bruktbutikk er vi EVIG takknemlig for <3  at det finnes mennesker der ute som er så vakre er en stor lettelse av dimensjoner .

Hvis dere vil se siden til Audhild’s bruktbutikk kan du trykke HER Denne nydelige plassen fortjener mange medlemmer og ikke minst donasjoner/bruktvarer ..

Jeg vil også nevne at vi har valgt å ha en Spleis liggende fast til Team Zarah Angelica som er vår forening for å hjelpe vår datter. Siden vi ikke nådde målet vårt sist via Spleisen, valgte vi dette. Så kan de som vil lese om saken vår titte der, samt støtte saken om de ønsker <3 spleisen finner du HER

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *