Over en uke har gått siden saken med de kyniske svindlerne ble oppdaget:

http://zarahangelica.blogg.no/svindlere-utnytter-situasjonen-var-pa-det-groveste-med-var-alvorlig-syke-datter.html

Flere der ute har engasjert seg, saken har blitt delt og spres stadig. Setter fremdeles pris på delinger av det innlegget for å nå frem til flest mulig. Jeg har fått flere henvendelser i saken og den er anmeldt. Det verste med denne saken er hvor såbar situasjonen allerede er. Og da blir liksom tingene så mye tyngre, man har ikke overskudd. Så når ekstra ting dukker opp, så går det fort utover mye man hadde tenkt å bruke tiden/overskuddet sitt på. En annen ting er følelsen av at andre forstyrrer harmonien, vi ønsker jo å presentere vår egen sak. Være ydmyke, kjærlige og skape tillit til de rundt oss. Tanken på at rusmisbrukere misbruker vår datters sykdom for egen vinning er avskyelig og hjerterått. Håper inderlig politiet tar anmeldelsen vår på alvor, for dette er virkelig noe vi må få stoppet !

Vi vier ikke for mye oppmerksomhet til avskyelige mennesker nå. Man blir så utrolig preget når fokuset er i en slik negativ setting, negativt fokus er jaggu merkbart på kropp og sjel. Det siste vi trenger er å miste oss selv oppi en allerede krevende hverdag. Det ble et hardt slag når vi oppdaget at det finnes så hjerterå mennesker der ute. Vi har liksom vært så vant med støttende mennesker i samfunnet, vi så liksom ikke dette komme. Vi visste jo at det alltid er en sjanse for at folk kan misbruke andres liv om man blir offentlig. I og med det er et lite barn det er snakk om, så falt det oss ikke inn at noe slikt kunne skje…….

Vi skal nå uansett leve videre med alle våre ideer og fortsette å kjempe for vår lille skatt. Vi gir ikke opp eller la oss skremme av dette.
Zarah Angelica trenger behandlingen sin, og vi skal som før gjøre alt vi kan for jenta vår så lenge vi har henne.
Jeg vil takke alle dere som hjelper oss å spre saken, alle som har komt med støttende ord, tips og empati. Det varmer mye !
Det finnes så mye gleder og ting å være takknemlig for oppi alt som skjer. Og det holder motet oppe når man støter på hindringer og problemer.

Nå i helgen kom ei herlig sjel til oss å gav Zarah Angelica og meg en hårklipp. En gave vi virkelig satt pris på. Det var første frisørtimen til Zarah Angelica 🙂
Og den fikk hun ha i sitt eget hjem, så utrolig takknemlig for dette. Tuuuusen takk <3  Vanskelig å beskrive hvor mye slikt betyr. Bare at vi slapp å utsette henne for all raksing det blir når hun må ut av huset….

Se så fin jeg ble på håret 🙂

Passer veldig bra å få en klipp nå før operasjonen. Kjenner jeg gruer meg ganske mye på hennes vegne. Det å ha en åpen operasjon krever jo så mye mer enn det som var utgangspunktet. Hun skal åpnes, organer må flyttes på og så blir det innleggelse av PEG itillegg. Tiden etterpå er det jeg tenker mest på. Jenta har jo flere serieanfall daglig. Og få disse anfallene med et stort operasjonssår ligger mye i tankene mine. Nok smertestillende må hun iallefall få så ikke smerter utløser anfall, og jeg krysser fingrene for at hun får ambulansefly hjem. Mange tanker……

Jeg gleder meg UTROLIG MYE til vi er hjemme igjen 🙂   Vi fikk nylig innvilget hev/senk badekar med stellebord på toppen. Det kommer til å bli en stor lettelse. Etter operasjonen får hun ikke lov å bade på 1 måned. Da er det jo ekstra deilig å iallefall ha en god stelleplass på badet i varmen, så vi kan ta hele kroppsvasker.
Vi har nettopp fått sendt inn søknad om tilpasset bil, det er virkelig vanskelig å komme seg plasser nå med vanlig bil. Ikke plass til alt hennes utstyr i den lille bilden vi har nå, kjører med takboks året rundt for å ha litt ekstra plass. Noen familieturer blir det ikke, hvis vi har vært steder så har de to eldste tatt bussen.
Det kan ta opptil 1 år på en slik søknad, men venter man på noe godt venter man ikke forgjeves. Årene flyr jo bare avsted. Så da krysser vi fingrene for at vi kan ta hele familien med på biltur igjen engang i fremtiden 🙂

Merker det er så mye jeg skulle ha skrevet om og fortalt. Det er bare tiden som ikke vil strekke til lenger. Vi prøver innimellom alt som står på å vie mer tid til huset som skal selges. Det må tømmes og klargjøres. Så er det konfirmasjon rett rundt hjørnet. Det skal bli så merkelig når de tingene man bruker så mye tid og fokus på plutselig er overstått. Da skal skuldrene senkes flere hakk tenker jeg 🙂

Litt om Zarah Angelica for tiden:

Formen hennes i det daglige kan variere veldig. Anfall kan variere veldig. Nylig hadde hun 2.5 DØGN ANFALLSFRI   !!!  Hallelujah for en stemning det blir her i huset når Zarah Angelica har det så bra, hun smiler innimellom da og titter mer rundt seg. Hun er mer nysgjerrig og lager flere lyder. Det er en så lettelse å oppleve at hun faktisk kan være anfallsfri. Det er vel 2 år siden sist hun var det, eller forresten…Hun hadde vel 1 døgn anfallsfri for ca ! år siden. Det gir så håp  <3  Og det er en sånn typisk ting jeg gjerne ville dele med dere i øyeblikket, for jeg ble så utrooolig glad. Og gleder er til for å deles…

Tenker hun hadde så godt av den pausen, det er virkelig godt å oppleve. Vi prøver fortsatt å få i henne nok mengder mat og drikke. Hun har iallefall ikke gått mer ned i vekt, men vi vil nok merke forskjell når hun får PEG at energien hennes øker. Hun skulle spist mer enn det vi får i henne, men hun blir sliten av å spise. Og har hun mye anfall klarer hun ikke å svelge, hun setter i halsen eller det renner ut igjen. Så vi ser frem til at vi kan mate henne uten å slite henne ut, for da tar vi bare resten av måltiden inn i PEG’n .

Nå kommer snart farfar fra Stavanger på besøk her. Så nå får jeg avslutte med å ønske dere alle sammen en så flott dag dere klarer å ha <3
Her blir det full rulle rydding, pakking og klargjøring til rikshospitalet før farfar dukker opp 🙂

 

Første av alt får jeg starte med å si tusen hjertelig takk for støtten alle sammen !
Vi er så utrolig takknemlige for hjelpen dere alle gir, på alle mulige måter <3

Dere holder gleden og håpet oppe for oss. I alle vanskelige stunder dukker det alltid opp så mye positivt, og dette gir oss kraften vi trenger for å kjempe videre.
Jeg har vært mer fraværende på bloggen i det siste, det krevde for mye av tiden til slutt. Så har det vært så mye annet vi har fokusert oppmerksomheten på.

På MR ble det oppdaget noe på hjernen min, samt andre prøver som har gitt funn som skal utredes. De utelukket heldigvis kreft, det ble en lettelse av dimensjoner. Det å vente på svar, ikke vite hva man har i vente har vært en ekstra belastning siste tiden nå. Man føler jo en ekstra uro om en selv blir syk mens man har pleietrengende barn. Det hadde blitt ganske krise oppi alt. Jeg håper og ber til høyere makter om hva enn det er så vil jeg være sterk nok til å bevare smilet, samt ta meg av min fantastiske familie. Å gjøre det beste utav livet, situasjonen man er i er jo så viktig.

Det positive med å måtte være i beredskap 24 timer i døgnet er at man ikke kan fokusere så mye på seg selv. Bortsett fra at jeg personlig har måttet gjøre noen endringer, noen bevisste valg for å hjelpe meg selv. Meditere og hvile mer, samt fokusere på familien først av alt. Rot og stress kan vente. Ikke prioritere så mye tid med pcn er også bevisst. Jeg har ikke lenger notifications på verken messenger eller facebook på telefonen, det blir for mye mas til tider rett og slett. Så hvis noen vil ha tak i meg øyeblikkelig så må de ringe, sende sms eller komme på døren 🙂  På den gode gamle måten <3  Men jeg følger med innimellom, så svarer jeg når tiden tillater det.

Ellers vil jeg skrive et nytt eget innlegg om Zarah Angelica sin situasjon, og hva som skal skje videre med henne – flere lurer. Men dette innlegget skal ikke handle så mye om henne, men om kyniske mennesker der ute som prøver å svindle til seg penger ved å påstå at de er dugnadselgere, og vil hjelpe oss. De benytter Zarah Angelica sitt navn og rykte for å lure til seg penger. De utnytter vår sårbare situasjon, oppretter mail adresser i hennes navn, falske profiler, stjeler bøsser og visittkort  for å påstå de er hjelpere. Dette har de INGEN TILLATELSE til .

Vi trenger hjelp av dere til å spre dette innlegget, gjerne LIK siden vår på facebook så saken kan nå ut til enda flere enn vi håper på. Vi trenger å spre oss over Norges land for å advare folk om denne vemmelige situasjonen vi står oppi. Selv til Larvik hadde det komt til salgs annonser i vår datters navn. Beklager at dette blir et veldig rotete oppsett med mange linker. Jeg bare kjenner en stor trang til å ta dette videre snarest, så da får det bare bvli som det blir……   VÆR SÅ SNILL Å DEL   <3

For ordens skyld vil jeg nevne at vi har KUN disse nettsidene som representerer Zarah Angelica sin historie:

http://www.zarahangelica.com/  via Facebook : https://www.facebook.com/zarahangelicacbd
Facebook siden har noen undergrupper.  Så har vi vår faste blogg som du leser i dette øyeblikk: https://zarahangelica.blogg.no/
Så har vi en instagram konto:  Zarah_angelica

Hvis dere oppdager noe mistenkelig, at andre har laget sider, grupper, profiler eller prøver å selge noe i vårt navn så vennligst ta kontakt med oss via kontakt infoen på denne siden:  http://www.zarahangelica.com/439421186     Eller legg igjen en kommentar via bloggen her..

For å gjøre det ekstra ryddig fremover så poster vi dugnader som er løpende  på hennes nettside og facebook: http://www.zarahangelica.com/440023546

Oppdages det av noen at det selges varer/tjenester, pengeinnsamling eller dugnader i hennes navn enn de vi har løpende, så gi oss straks tilbakemelding !
Da er det ikke vi som står bak det salget. Vi har så behov for støtte og tillit i folket i vårt nær samfunn, så vi håper inderlig dere ikke blir avskremt fra å hjelpe oss videre.
Og når det er sagt, ingen andre enn vi henter lopper som blir donert. Man vet jo aldri hvor langt disse folka er villige til å gå.

Mye av det vi gjorde gav oss håp, det styrket vår tro på at vi vil klare det fremover. Bøssene er litt en knust drøm oppi alt.
Det er svært få plasser disse oppholder seg fremover nå, men noen har vi slik at det er sjans for de som liker å støtte på denne måten.

Viser IMG_0454.jpg

Så over til hovedsaken: 

Denne helgen ble snudd opp ned. Alle planer måtte plutselig skrinlegges. Vi som gleda oss til å endelig slappe av, bake og få besøk.
Vi fikk tips av flere på PM. Noen prøvde å utnytte situasjonen vår. Ialledager så uvirkelig det var, følte jeg skrumpa helt inn. Hele energifeltet kollapset, og haken havnet midt i fanget.

Hjertene våre brister, hvordan kan noen være så ufølsomme. Vi kjemper allerede – noe disse folka garantert har fått med seg, og det preger situasjonen vår sterkt når det dukker opp ekstra belastninger midt i en allerede tøff hverdag. All tiden, tankene og fokus som går til dette er ufattelig unødvendig. For noen mennesker… Eller uhyrer får jeg vel heller si. Og barna våre oppi alt dette, dette er ingen hyggelig stemning. Og det at de kan gå rundt å påstå de er selgere for å hjelpe, når de ikke engang har fått tillatelse. Det er jo en perfect Crime, for de kan jo bare si at de så gjerne ville hjelpe. Men så enkelt er det ikke.

For oss har det vært en stor krenkelse, et overgrep på vår allerede vanskelige situasjon å oppleve at mennesker utnytter vår lille datter for egen vinning. Tenåringene her i hus reagerer sterkt på det vi står oppi. Det har vært veldig viktig for oss å vise dere alle hvilken kjærlighet, ydmykhet og takknemlighet vi føler for dere som er våre trofaste givere/ hjelpere i saken vår. Vi opplever en enorm kjærlighet og støtte av folk. Takket være dem har vi kunnet behandle vår datter med det hun har så god effekt av, ettersom dette ikke dekkes av Helfo er vi så avhengig av å bevare tilliten og forståelsen hos folket, samt holde dem orientert i saken vår. Det å være åpen og ærlig rundt alt vi står oppi har vært veldig viktig for oss, og vår måte å få mennesker rundt oss til å forstå vår situasjon. Vi har også hjulpet mange andre via vår forening, guidet dem på veien. Vi føler vi har jobbet hardt helt siden dagen Zarah Angelica kom til verden på mange utenkelige måter. Vi kan ikke gi opp selv om disse folka prøver å utnytte vår situasjon, men dette kom liksom midt oppi så mye annet. Og om ikke lenge blir det reise til Rikshospitalet igjen pga åpen operasjon med innleggelse av PEG. Så er det konfirmasjon 1 mnd etter det igjen…hussalg innen juni. Vi merker ting topper seg fort, dagene våre har blitt spist opp av denne saken.

Håper dere vil hjelpe oss på veien med å være årvåkne. Være våre privat detektiver  <3

Hadde vår datter fått dekket sin behandling som hun har effekt av..Så hadde vi sluppet ALT dette vi må styre med. Vi hadde fått så mye mer harmoni i livet.
Det kjennes ikke riktig ut i mitt hjerte i det hele tatt. Spesielt ikke nå som jeg leser at oljefondet har tjent hundrevis av millioner på Cannabis aksjer.

For dere som ikke kjenner til historien vår så kan du lese mer via bloggen du er på nå eller via: http://www.zarahangelica.com/439766991

Nå er vi utrolig lei oss over for hva denne situasjonen vil ødelegge for vår fremtid. Våre tanker siste tiden har jo vært å ikke være for pågående, at vi har noen kronerullinger fast i året slik at folk ikke går alldeles lei maset. Vi har utenom dugnad og loppemarked, og håpet er at vi på denne måten kan klare å gi henne den behandlingen hun trenger. Vi hadde planer om å starte en kronerulling om 1-2 måneder, samt min datter og noen andre skal selge våre bambusa tannkoster. Det at noen allerede har startet opp noe for seg selv gjør at jeg er usikker på hvor mye det har ødelagt for vår fremtid nå. Mange er skeptiske nok der ute, pga det er så mye tabu i forhold til behandlingen hennes. Mye frykt og uvisshet preger samfunnet i dag.  Vi håper og ber om forståelse. Og vi beklager pom noen har blitt forstyrret av disse svindlerne.

Vi er virkelig preget , vi trenger å sette en stopper for dette øyeblikkelig med hjelp fra alle som kan hjelpe å dele saken!

Vi har inndratt flere bøsser og visittkort nå, som vil føre til mindre støtte fra folket. Dette for å ikke gi saken vår så stor oppmerksomhet blant feil mennesker. Som vi har opplevd nå. Vi håper inderlig folk som støttet disse bøssene vil hjelpe oss videre via Vipps eller konto fra denne siden: http://www.zarahangelica.com/

Hvis mennesker fra et tungt belastet miljø går på dørene til folk å liksom representerer vår sak så vil jeg tro mange reagerer negativt !
De ødelegger for oss, å misbruker vårt navn og rykte i en sak som allerede er veldig sårbar og vanskelig som den er – det er så utrolig vondt og uvirkelig.

Vi har opplevd at bøsser og visittkort har blitt stjålet i Haugesund to ganger. Vi skjønner jo at de som gjør slikt har ikke evne til å føle noe rundt det de gjør, de er jo høyst desperate syke mennesker som ikke ser andre enn seg selv. Vi er  fullstendig klar over risken med å være offentlige personer som jobber så åpenlyst. Men denne gangen gikk de for langt, når vi finner profil laget med vår datter på profilbildet – samt de sier de hjelper slike som Zarah Angelica. Den ene profilen ble slettet pga det ble rapportert av flere til facebook, så dukket det opp enda et menneske ( som garantert er samme gjengen) som reklamerer for at hun selger Duftlys og hygiene produkter til inntekt for Zarah Angelica og familien. Under ser du screenshot av noen offentlige annonser som ikke er våre, men som folk har tipset oss om. De er funnet på flere  til salgs steder på Facebook, så vennligst rapporter ALLE annonser dere kommer over som ikke er våre. Dette setter enormt mye på spill for oss. Tusen takk så mye for tilliten, og jeg skal være åpen å holde dere orientert i denne saken videre fremover……