Svindlere utnytter situasjonen vår på det groveste med vår alvorlig syke datter ….

Categories Blogg

 

Første av alt får jeg starte med å si tusen hjertelig takk for støtten alle sammen !
Vi er så utrolig takknemlige for hjelpen dere alle gir, på alle mulige måter <3

Dere holder gleden og håpet oppe for oss. I alle vanskelige stunder dukker det alltid opp så mye positivt, og dette gir oss kraften vi trenger for å kjempe videre.
Jeg har vært mer fraværende på bloggen i det siste, det krevde for mye av tiden til slutt. Så har det vært så mye annet vi har fokusert oppmerksomheten på.

På MR ble det oppdaget noe på hjernen min, samt andre prøver som har gitt funn som skal utredes. De utelukket heldigvis kreft, det ble en lettelse av dimensjoner. Det å vente på svar, ikke vite hva man har i vente har vært en ekstra belastning siste tiden nå. Man føler jo en ekstra uro om en selv blir syk mens man har pleietrengende barn. Det hadde blitt ganske krise oppi alt. Jeg håper og ber til høyere makter om hva enn det er så vil jeg være sterk nok til å bevare smilet, samt ta meg av min fantastiske familie. Å gjøre det beste utav livet, situasjonen man er i er jo så viktig.

Det positive med å måtte være i beredskap 24 timer i døgnet er at man ikke kan fokusere så mye på seg selv. Bortsett fra at jeg personlig har måttet gjøre noen endringer, noen bevisste valg for å hjelpe meg selv. Meditere og hvile mer, samt fokusere på familien først av alt. Rot og stress kan vente. Ikke prioritere så mye tid med pcn er også bevisst. Jeg har ikke lenger notifications på verken messenger eller facebook på telefonen, det blir for mye mas til tider rett og slett. Så hvis noen vil ha tak i meg øyeblikkelig så må de ringe, sende sms eller komme på døren 🙂  På den gode gamle måten <3  Men jeg følger med innimellom, så svarer jeg når tiden tillater det.

Ellers vil jeg skrive et nytt eget innlegg om Zarah Angelica sin situasjon, og hva som skal skje videre med henne – flere lurer. Men dette innlegget skal ikke handle så mye om henne, men om kyniske mennesker der ute som prøver å svindle til seg penger ved å påstå at de er dugnadselgere, og vil hjelpe oss. De benytter Zarah Angelica sitt navn og rykte for å lure til seg penger. De utnytter vår sårbare situasjon, oppretter mail adresser i hennes navn, falske profiler, stjeler bøsser og visittkort  for å påstå de er hjelpere. Dette har de INGEN TILLATELSE til .

Vi trenger hjelp av dere til å spre dette innlegget, gjerne LIK siden vår på facebook så saken kan nå ut til enda flere enn vi håper på. Vi trenger å spre oss over Norges land for å advare folk om denne vemmelige situasjonen vi står oppi. Selv til Larvik hadde det komt til salgs annonser i vår datters navn. Beklager at dette blir et veldig rotete oppsett med mange linker. Jeg bare kjenner en stor trang til å ta dette videre snarest, så da får det bare bvli som det blir……   VÆR SÅ SNILL Å DEL   <3

For ordens skyld vil jeg nevne at vi har KUN disse nettsidene som representerer Zarah Angelica sin historie:

http://www.zarahangelica.com/  via Facebook : https://www.facebook.com/zarahangelicacbd
Facebook siden har noen undergrupper.  Så har vi vår faste blogg som du leser i dette øyeblikk: https://zarahangelica.blogg.no/
Så har vi en instagram konto:  Zarah_angelica

Hvis dere oppdager noe mistenkelig, at andre har laget sider, grupper, profiler eller prøver å selge noe i vårt navn så vennligst ta kontakt med oss via kontakt infoen på denne siden:  http://www.zarahangelica.com/439421186     Eller legg igjen en kommentar via bloggen her..

For å gjøre det ekstra ryddig fremover så poster vi dugnader som er løpende  på hennes nettside og facebook: http://www.zarahangelica.com/440023546

Oppdages det av noen at det selges varer/tjenester, pengeinnsamling eller dugnader i hennes navn enn de vi har løpende, så gi oss straks tilbakemelding !
Da er det ikke vi som står bak det salget. Vi har så behov for støtte og tillit i folket i vårt nær samfunn, så vi håper inderlig dere ikke blir avskremt fra å hjelpe oss videre.
Og når det er sagt, ingen andre enn vi henter lopper som blir donert. Man vet jo aldri hvor langt disse folka er villige til å gå.

Mye av det vi gjorde gav oss håp, det styrket vår tro på at vi vil klare det fremover. Bøssene er litt en knust drøm oppi alt.
Det er svært få plasser disse oppholder seg fremover nå, men noen har vi slik at det er sjans for de som liker å støtte på denne måten.

Viser IMG_0454.jpg

Så over til hovedsaken: 

Denne helgen ble snudd opp ned. Alle planer måtte plutselig skrinlegges. Vi som gleda oss til å endelig slappe av, bake og få besøk.
Vi fikk tips av flere på PM. Noen prøvde å utnytte situasjonen vår. Ialledager så uvirkelig det var, følte jeg skrumpa helt inn. Hele energifeltet kollapset, og haken havnet midt i fanget.

Hjertene våre brister, hvordan kan noen være så ufølsomme. Vi kjemper allerede – noe disse folka garantert har fått med seg, og det preger situasjonen vår sterkt når det dukker opp ekstra belastninger midt i en allerede tøff hverdag. All tiden, tankene og fokus som går til dette er ufattelig unødvendig. For noen mennesker… Eller uhyrer får jeg vel heller si. Og barna våre oppi alt dette, dette er ingen hyggelig stemning. Og det at de kan gå rundt å påstå de er selgere for å hjelpe, når de ikke engang har fått tillatelse. Det er jo en perfect Crime, for de kan jo bare si at de så gjerne ville hjelpe. Men så enkelt er det ikke.

For oss har det vært en stor krenkelse, et overgrep på vår allerede vanskelige situasjon å oppleve at mennesker utnytter vår lille datter for egen vinning. Tenåringene her i hus reagerer sterkt på det vi står oppi. Det har vært veldig viktig for oss å vise dere alle hvilken kjærlighet, ydmykhet og takknemlighet vi føler for dere som er våre trofaste givere/ hjelpere i saken vår. Vi opplever en enorm kjærlighet og støtte av folk. Takket være dem har vi kunnet behandle vår datter med det hun har så god effekt av, ettersom dette ikke dekkes av Helfo er vi så avhengig av å bevare tilliten og forståelsen hos folket, samt holde dem orientert i saken vår. Det å være åpen og ærlig rundt alt vi står oppi har vært veldig viktig for oss, og vår måte å få mennesker rundt oss til å forstå vår situasjon. Vi har også hjulpet mange andre via vår forening, guidet dem på veien. Vi føler vi har jobbet hardt helt siden dagen Zarah Angelica kom til verden på mange utenkelige måter. Vi kan ikke gi opp selv om disse folka prøver å utnytte vår situasjon, men dette kom liksom midt oppi så mye annet. Og om ikke lenge blir det reise til Rikshospitalet igjen pga åpen operasjon med innleggelse av PEG. Så er det konfirmasjon 1 mnd etter det igjen…hussalg innen juni. Vi merker ting topper seg fort, dagene våre har blitt spist opp av denne saken.

Håper dere vil hjelpe oss på veien med å være årvåkne. Være våre privat detektiver  <3

Hadde vår datter fått dekket sin behandling som hun har effekt av..Så hadde vi sluppet ALT dette vi må styre med. Vi hadde fått så mye mer harmoni i livet.
Det kjennes ikke riktig ut i mitt hjerte i det hele tatt. Spesielt ikke nå som jeg leser at oljefondet har tjent hundrevis av millioner på Cannabis aksjer.

For dere som ikke kjenner til historien vår så kan du lese mer via bloggen du er på nå eller via: http://www.zarahangelica.com/439766991

Nå er vi utrolig lei oss over for hva denne situasjonen vil ødelegge for vår fremtid. Våre tanker siste tiden har jo vært å ikke være for pågående, at vi har noen kronerullinger fast i året slik at folk ikke går alldeles lei maset. Vi har utenom dugnad og loppemarked, og håpet er at vi på denne måten kan klare å gi henne den behandlingen hun trenger. Vi hadde planer om å starte en kronerulling om 1-2 måneder, samt min datter og noen andre skal selge våre bambusa tannkoster. Det at noen allerede har startet opp noe for seg selv gjør at jeg er usikker på hvor mye det har ødelagt for vår fremtid nå. Mange er skeptiske nok der ute, pga det er så mye tabu i forhold til behandlingen hennes. Mye frykt og uvisshet preger samfunnet i dag.  Vi håper og ber om forståelse. Og vi beklager pom noen har blitt forstyrret av disse svindlerne.

Vi er virkelig preget , vi trenger å sette en stopper for dette øyeblikkelig med hjelp fra alle som kan hjelpe å dele saken!

Vi har inndratt flere bøsser og visittkort nå, som vil føre til mindre støtte fra folket. Dette for å ikke gi saken vår så stor oppmerksomhet blant feil mennesker. Som vi har opplevd nå. Vi håper inderlig folk som støttet disse bøssene vil hjelpe oss videre via Vipps eller konto fra denne siden: http://www.zarahangelica.com/

Hvis mennesker fra et tungt belastet miljø går på dørene til folk å liksom representerer vår sak så vil jeg tro mange reagerer negativt !
De ødelegger for oss, å misbruker vårt navn og rykte i en sak som allerede er veldig sårbar og vanskelig som den er – det er så utrolig vondt og uvirkelig.

Vi har opplevd at bøsser og visittkort har blitt stjålet i Haugesund to ganger. Vi skjønner jo at de som gjør slikt har ikke evne til å føle noe rundt det de gjør, de er jo høyst desperate syke mennesker som ikke ser andre enn seg selv. Vi er  fullstendig klar over risken med å være offentlige personer som jobber så åpenlyst. Men denne gangen gikk de for langt, når vi finner profil laget med vår datter på profilbildet – samt de sier de hjelper slike som Zarah Angelica. Den ene profilen ble slettet pga det ble rapportert av flere til facebook, så dukket det opp enda et menneske ( som garantert er samme gjengen) som reklamerer for at hun selger Duftlys og hygiene produkter til inntekt for Zarah Angelica og familien. Under ser du screenshot av noen offentlige annonser som ikke er våre, men som folk har tipset oss om. De er funnet på flere  til salgs steder på Facebook, så vennligst rapporter ALLE annonser dere kommer over som ikke er våre. Dette setter enormt mye på spill for oss. Tusen takk så mye for tilliten, og jeg skal være åpen å holde dere orientert i denne saken videre fremover……

                  

3 kommentarer

3 thoughts on “Svindlere utnytter situasjonen vår på det groveste med vår alvorlig syke datter ….

  1. Det er noe av det nedrigste, frekkeste..
    Jeg fikk hakeslepp her! Hvor dypt kan folk synke? Det finnes visst ingen grenser.

  2. Utrolig, så kyniske noen mennesker kan være, de mest kyniske er myndighetene. At folk må betale 15 – 25000 kr pr mnd. For cannabis medisin, som ville vært omtrent gratis, om vi kunne produsert den selv.

  3. Ok so my Norwegian spelling isn’t so good anymore and I just realized that reading it is getting a little hard as it took me a long time to read this article but I know you can all read what I’m writing and this is so sad. It breaks my heart to see such amazing people be targeted. I also know that people are very aware of those types of people are all over the place and I would hope that nobody to stop or be discouraged to continue to help because of scum like this using her unfortunate situation to make money off. Bergljot I love you and I am so encourage to see how strong you and your family has been through this whole thing. God knew exactly who he was going to place this angle with when he picked you… keep doing what your doing… people will continue to help I know it. I love you. Veronica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *