Vi ønsker din medisinske Cannabis historie!   Ønsket er å kunne samle mest mulig historier fra Norge.
Dette pga jeg tror personlig at hvis vi skal fjerne tabuene her til lands, så trenger vi å spre ekte historier nasjonalt.
For her i landet foregår mye behandling med medisinsk Cannabis, mer enn mange av dere aner……
Det å kartlegge dem vil bli spennende og forhåpentligvis til hjelp for mange.

Du kan maile din historie til: [email protected]

Jeg har lenge tenkt på det å skrive en bok om alt vi har vært igjennom, hvis dette kunne være til hjelp for andre og vi kan fjerne tabuer så ville det være så verdt tiden det tar. Det kan hjelpe mange. Vi har fått inn veldig mange gode historier opp gjennom årene i forhold til behandling med medisinsk Cannabis også, ikke minst vet vi om andre også som sitter på mange historier som vi håper vil hjelpe oss.

Det er veldig mange som ikke ønsker å dele også, pga dette gjør at de kan stå i fare både med jobb, ikke minst dømming og frykt fra mennesker som ikke har nok kunnskap om hva dette er blir belastende for flere. Derfor tenker jeg nå at jeg skal sammen med vår historie ha et eget kapittel om andres historier. Jeg vil dele historiene akkurat slikt de skrives til oss, verken pynte på dem eller redigere dem – det blir copy og paste. Så har du en god historie så gjerne mail oss!  Jeg får nok ikke anledning å besvare mailene med det første, men takker deg her og nå for at du vil hjelpe oss å spre nettopp din erfaring rundt bruk av medisinsk Cannabis. La oss sammen fjerne tabuer å leve i håp om at landet vårt kan gjøre gode endringer for oss som bor her, at de kan ta våre historier til seg å tenke seg godt om.

Det er frivillig om du vil ha med navn og bosted. Men gjerne ta med alder og kjønn.
Gjerne få med flest mulig detaljer i forhold til sykdom/plager, hvilke merke medisinsk Cannabis bruker du ? hvilke styrke benytter du- mg CBD/THC ? Hva betaler du i måneden ? Har du kunnet kutte ut vanlige medisiner etter du begynte med medisinsk Cannabis ? Har du bivirkninger ved bruk av medisinsk Cannabis ? Er legen din positiv i forhold til behandling, eller har du ikke resept?
Dette og mere til av det du synes er relevant i din sak, vi trenger å opplyse folket vårt om de sanne historiene om medisinsk Cannabis her i Norge. Det er en så stor kamp for mange, og det er så ufattelig trist at alvorlig syke mennesker som har effekt av dette ikke skal bli hjulpet. Når man tenker på alt pengene går til her til lands, så er det til å gråte over at alvorlig syke ikke skal få hjelp med behandlinger som de trenger for å leve et så fullverdig liv som mulig…Hva skjer med landet vårt? er ikke alle menneskers liv like viktige ? burde ikke i det minste alle barn få dekket behandling som hjelper livet og helsen dems ?

Vi har med vår egen sak vært så ærlige og åpne vi har kunnet angående vår historie i håp om å spre kunnskap samt få hjelpen/ økonomiske støtten vår datter trenger. Siden 2017 har Zarah Angelica sin sak vært i media, vi har siden 2017 måttet ha kronerulling, dugnadssalg og loppemarkeder for å klare oss. Mennesker lokalt har hjulpet på alle mulige måter, flere oppmuntrer de andre barna med oppmerksomhet også. Bare for noen dager siden møtte en hyggelig dame opp på døren med hver sin kinobillett til barna <3 sånn rører enormt.  Man får dårlig samvittighet for å bruke penger på annet enn behandlingen hennes. Spesielt med tanke på at andre mennesker også hjelper, får man enda mer følelsen av å måtte være forsiktig. Og det er bra, men samtidig veldig ødeleggende

Vi må hele tiden være forsiktige å tenke på fremtiden med alt hun trenger. Mange andre med syke barn får dekning for behandling, da kan de bruke overskuddet sitt på å bevare seg selv og  familien <3 Det har vi også et høyt ønske om, jeg vet vi er ikke de eneste her i landet som sliter på denne måten. Vi velger å snakke ut om dette, mange tier – dette er en så viktige ting å ta opp å “rope om hjelp” om. Er vi tause er det ingen som hjelper oss eller vet hva som foregår.

Det å ha et så alvorlig sykt barn som trenger 24/7 med pleie, være gode foreldre for våre 3 andre barn og oppi alt tenke på å hele tiden klare å finansiere behandlingen hennes er strevsomt og tappende. De kreftene vi bruker på dette skulle vi ønsket å bruke på å bevare familien og livene våre heller. Takket være hjelp fra folk som støtter oss har vi klart oss til nå. For en enorm takknemlighet, ydmykhet og kjærlighet vi føler for dere alle og enhver som har hjulpet vår familie oppi dette <3

Vi klør oss fortsatt i hodet rundt Norge og Menneskerettighetene

OG HVA MED STATENS PLIKT :

“Staten har en grunnlovsmessig plikt til å sikre barn helsemessig trygghet etter den den nye bestemmelsen i Grunnloven § 104. Dette er en rettighetsbestemmelse, som kan og vil prøves av domstolen.

Staten har også plikt til å gi medisinsk behandling til barn og sørge for høyest oppnåelige helsestandard etter Barnekonvensjonens artikkel 24, som etter menneskerettsloven § 3 har rang foran både norsk lov og forskrifter. Spesialisthelsetjenesten står heller ikke fritt i sin kost-/nytteprioritering etter Pasient- og brukerrettighetsloven § 2-1b, jfr. forarbeidene. Her fremgår det at dersom en behandling er eneste medisin, kan pasienten ikke nektes forsvarlig helsebehandling, men har rettskrav på medisinen.

Staten opptrer lovstridig når den nekter barna medisin.”

CBD er Zarah Angelicas Helsebehandling – La hun få dekning og hjelpen hun trenger som andre barn som får dekket sin behandling…..

Mer om saken vår kan du lese om på vår pågående Spleis hvor jeg har samlet flere linker og saker fra media : SAKEN VÅR

Vær så snill å hjelp oss og andre….
Det kan godt hende selv DU ender opp med å trenge nettopp denne behandlingen !!
Jeg håper på at dette innlegget kan spres for alle vinder slik at vi får samlet inn mest mulig informasjon fra andre i Norges land <3

Vi er takknemlige for all hjelp vi kan få og all hjelp vi selv kan gi i denne saken <3