Tusen takk! nok en gang Thomas Seltzer, for at du opplyser dette emnet så bra !

Categories Blogg

 

 

TRYKK PÅ BILDET FOR Å LESE SAKEN

Thomas Seltzer har virkelig imponert med alt han får frem. En dyktig forfatter, og vi er uendelig takknemlig for at han nok en gang tar Zarah Angelicas historie med seg, vi håper flest mulig skjønner alvoret. Det er så utrolig mange som har tatt kontakt med oss etter vi var med i denne dokumentaren. Har dessverre ikke hatt anledning å besvare alle enda. Vi er så EVIG TAKKNEMLIG for at noen våger å åpne øynene og spre kunnskapen rundt dette emnet uten tabuer og fordommer.

Ellers vil jeg takke dere alle sammen fra dypet i våre hjerter for all støtte vi opplever.
Den støtten vi opplever gir oss enorm styrke til å fortsette denne kampen, for vår lille datter Zarah Angelica..
For alle flotte ord, meldinger, bidrag via Spleis og vipps. Dugnads arbeid, lopper til foreningen vår, til dere alle som tilbyr å hjelpe på så utrolig mange måter, til alle som gleder våre barn oppi alt…Listen er veeeldig lang ! Og vi er overveldet og lykkelige over å ha så mange ved vår side. Takket være dere alle sammen klarer vi å komme oss helskinnet gjennom dette, og kan gi vår datter den behandlingen hun trenger <3

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Tusen takk! nok en gang Thomas Seltzer, for at du opplyser dette emnet så bra !

  1. Alt hjelper, ble ikke samme trøkket som når spinraza skulle inn på statsbudsjettet. Kan det ha en sammenheng med at media og legemiddelindustrien henger ganske godt sammen? At de fleste mennesker i dag, går rundt som lett manipulerbare forbrukere? Vi er kommet til 2019, folk blir jo ikke friskere akkurat…. Venter fortsatt på DEN legen, som skal stå frem og klø seg i hodet. Siden cannabis fungerer så bra på Zarah.

    1. Så enig med deg Sondre <3
      Det blir spennende fremover, det er leit dette ikke skal få samme oppmerksomhet som Spinraza. I og med Cannabis faktisk er en livreddende behandling for så utrolig mange…Vi håper flere leger får øynene opp sammen, og at flere leger kan ta den gode diskusjonen sammen som bør skje ganske snart nå !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *