Kommer du på konserten ?

Categories Blogg

“Bergljot Larsen og Carl Fredrik Pedersen har viet livet sitt til å gi datteren Zarah Angelica (4) best mulig livskvalitet.
Å skaffe 15.000 kroner til medisiner hver eneste måned er en av oppgavene det hardt prøvede samboerparet har.
Nå håper de at en støttekonsert kan gi dem en økonomisk pustepause.”

Dette var teksten fra en av dagens reportasjer på TV haugaland…..
Aktiv video link under:

https://tvh.no/2020/09/19/arrangerer-konsert-for-a-hjelpe-datteren/

 

hjelp til deling av vår sak kan avgjøre mye av vår datters fremtid, noen delinger kan nå frem til de riktige menneskene.
De med muligheten til å gjøre en forskjell.


Fantastiske Rags & Feathers har vist oss mye omtanke og kjærlighet siden de ble kjent med saken vår – et band hele verden burde bli kjent med.
Musikk som går dypt i sjelen, full av kjærlighet, det gav meg tårer, smil og gode minner om hverandre første gang jeg hørte på dem.
Jeg følte det var musikk som gjorde meg hel, den musikken pleier kropp og sjel . Alle burde ha en LP/CD i samlingen sin av dem.
Zarah Angelica nyter musikken  <3

Den 7.nov kl.15.00 har de veldedighetskonsert for vår datter . Håper flest mulig vil komme – det er lov å være 100 sittende. Veldig flott lokale, de er flink å passer på smittevern og avstand.

 

Sikre deg en billett her:

https://ovenpaa.ticketco.events/no/nb/m/e/rags_and_featherssupport_konsert_for_zarah_angelicas_behandling?fbclid=IwAR0nFyvfdJltE895bLhewloI11TLHhiB8QnjOikKPe_8gocVsep4j1cDBk8

 

Rags & Feathers:

Fra Rogaland lyd :

Bandet startet opp i april 2016 da de tre bestemte seg for å flytte ut av storbyen til hav, vind og ro på vestlandet, nærmere bestemt Karmøy. Gruppa består av musikere med solid erfaring. Medlemmene har bakgrunn fra ulike band og prosjekter og har flere utgivelser bak seg, som Gadarene Wine , Vardøg , Den blå timen og Lady Moscow.

Rags & Feathers sin musikk er ektefølt og nær, og leter seg frem til hjertet gjennom sjelfull melankoli og en fengslende kontrast fra tvillingsøstrenes sarte og klare utrykk til Oddbjørns dunkle og rustne stemme.

Ved bruk av gitar, banjo, fiolin og vakre harmonier ønsker musikerene at musikken skaper gjenklang hos lytteren. At den går til hjertet og blir værende der.

Rags & Feathers er :

Kjersti Tingelstad – Fiolin og vokal Rønnaug Tingelstad – Vokal Oddbjørn Austevik – Gitar, banjo og vokal

Gruppa Rags & Feathers har laget et hyllest-album med Leonard Cohen sine låter i sin versjon.

Mer om Rags and Feathers finner du på Facebook siden: Rags and Feathers 
Håper mange sjekker ut Facebook siden dems, å legger igjen en tommel opp for det fantastiske flotte hjertet de alle har og den magiske musikken <3
Dette er et band vi må dele å la folk få bli kjent med. Musikke er til for å deles <3

For kjøp av billetter: TicketCo

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *