Zarah Angelica får hjelp av lokal aktør <3

Categories Blogg

For en tid tilbake fikk vi en alldeles rørende forespørsel. Menneskene bak: www.Napo.no   
Ønsket å oppkalle noen kobberprodukter etter vår datter Zarah Angelica. Dette var en måte de ville hjelpe på.  30% av salget skulle gå direkte til Zarah Angelicas behandling.

Vi føler vi kjempe en endeløs kamp, nå på femte året. Det krever sitt alene å ha så sterkt pleietrengende barn. Man burde ikke måtte bruke det lille ekstra man har av krefter på å anskaffe penger til behandling. 15.000,- i måneden er ikke småpenger for oss. Og i en husstand på 6 personer sier det seg selv at det blir for mye ekstra, spesielt når vi ikke kan arbeide som andre for å  tjene ekstra penger. Veldig mange flotte mennesker har jevnlig støttet oss via spleis , med lopper til loppemarked, sjekker fra bedrifter og private , dugnad fra skoleklasse,
konsert fra lokale musikere, revy som korona satte en stopper for, signerte fotballdrakter fra eliteserien, støtte fra lokal Tv og avis.
Utrolig mange andre måter folk har hjulpet på også. Ikke minst vår lokale klesbutikk Stangeland Klær som har trofaste givere til bøssen han har for Zarah Angelica.

For hver hjelp vi får, klarer vi å holde hodet over vannet litt lengre. Og i det ting står stille dukker det plutselig opp en fantastisk overraskelse som dette..
produkter oppkalt etter vår datter,for å gi en hjelpende hånd. Og virkelig har vi sansen for Ayurveda…

Håper det er noen mennesker der ute som ønsker å kjøpe, itillegg støtte saken vår !  Det er rørende hvor mange måter folk tenker ut hvordan de kan gi en hjelpende hånd…..

Det er virkelig flott å ha mennesker rundt oss som prøver å hjelpe så mye, vi har ikke ord for den dype takknemligheten og håpet det gir for fremtiden. Det å være avhengig av spleis er så vondt        å vanskelig. Det er jo den største hjelpen vi har fått, samtidig er det så vanskelig hver gang vi lager en ny spleis. Men nå har vi fått inn for over ett år, noe som er det meste vi har fått.
Allikevel gruer jeg meg til “neste runde”,  alt maset vårt om det samme gang på gang…vil folk hjelpe like mye neste gang?  det kan vi jo ikke forvente….

Ønsker du flotte kobberprodukter klikk deg videre HER

Å drikke vann fra kobberprodukter er en indisk tradisjon som er kjent igjennom Ayurveda, dette er en tradisjon som er mer en 2000 år gammel.

Når kobber er i kontakt med vann, så skiller kobber ut det som kalles kobber-ioner, som resulterer i en antibakterielle og alkaliserende prosess i vannet.

Rengjørings og vedlikeholds anvisninger:

-Kan ikke vaske produktene i oppvaskmaskin.

-Rengjør med naturlig oppvaskmiddel.

-For å skinne, bruk sitronsaft eller kobber rens.

-Litt Zalo og eddik.

Mer om saken vår her:

Facebook:     https://www.facebook.com/pg/zarahangelicacbd

Nettside: www.Zarahangelica.com       Her ligger flere saker fra aviser & Tv…..

Pågående Spleis – 14 dager igjen… www.spleis.no/zarah

Delinger settes enormt stor pris på !

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *