Zarah Angelicas reddende engler

Categories Blogg

Alle disse flott elevene + flere som ikke var der når bildet ble tatt…Har gjort en enorm innsats for å hjelpe
vår kjære dyrebare skatt Zarah Angelica.

Læreren har rørt oss så dypt, med sin enorme empati og ønske om å hjelpe. At hun sammen med elevene har stått så mye på for å hjelpe vår datter, er noe vi er dypt takknemlige for! For en vakker kjærlighet. Det å kunne oppleve en så stor hjelpe vilje fra andre er så nydelig. For en inspirasjon disse elevene ved Åkrehamn Videregående er for andre. For et fantastisk forbilde.

Å oppleve ting som dette sprer så mye lys i hverdagen, det hjelper oss å holde hodet over vannet.
Det gir så enormt med håp og glede.

Spleisen vår går fortsatt, den har passert 1 år med behandling. Vi blir sååå utrolig takknemlige hver gang vi ser noen deler Spleisen vår. For det er den mest effektive måten saken vår blir spredt. Og vi opplever stadig at noen støtter oss. Det er så utrolig å føle at folket støtter oss oppi dette. Zarah Angelica har tillatelse til å benytte sin behandling, men den dekkes ikke av staten. Det å ha et så alvorlig sykt barn, og itillegg konstant være på pengejakt er utmattende.

Vi har fortsatt et håp om å kunne samle inn via Spleisen til flere år. Men det er ikke lett å få en Spleis til å rulle og gå. Det krever mye engasjement i mennesker rundt oss for å få det til. Og man blir så trist innvendig av å måtte mase konstant om å få hjelp, samt kjenne på følelsen å være til bry. En ting er sikkert, mange hjelper og ønsker å bidra på så mange måter.  Det er helt rørende, og vi har dere i våre hjerter. Så utrolig glad for all hjelp vi får.

Det er som Haugesunds Avis skrev tidligere: At jeg får klump i magen hver gang en Spleis opprettes. Men det som gir en enda større påkjenning er alle de gangene jeg må be om hjelp til å dele/støtte den. Pga den går ikke av seg selv. Et konstant mareritt. Hadde vi bare oppnådd flere år i slengen, så slapp det bli så intenst. Men nå skal vi få en god pause 🙂  Men Spleisen kan vi ikke sette på pause – Så vær så snill å del den innimellom om dere ønsker å gi en hjelpende hånd..

Det å ha hjelp av de flotte elevene på Åkrehamn videregående har vært en enorm glede. Ikke bare har de jobbet og samlet inn. Men de har også delt Spleisen, den fikk mye økning. Samtidig har mange flotte sjeler der ute gitt store beløp anonymt via læreren. Og hun hjalp oss også å selge noen signerte fotballtrøyer…det har vært helt utrolig hjelpsomt å føle at man har noen ved sin side på denne måten…

Vi har ingen organisasjon i ryggen som andre større saker har. Det kommer ofte folk på døren å vil samle inn til så mange. Og jeg kjenner på en sorg, at jenta vår ikke er like mye verdt som alle andre. For henne er det helt tydelig at staten ikke tenker på. Dermed er vi enda mer avhengige av medmennesker og folk som av hjertet sitt vil hjelpe skatten vår…Slik som elevene her har gjort, helt rørende..

Mer om saken fra arbeidet til disse elevene på video under:

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *