En uke på Grindafjord Camping gjør underverker

Categories Blogg

Vi har vært så utrolig heldige. Det å unne seg en ferie har ikke vært enkelt i vår situasjon.
Det å ha gående en Spleis konstant for å dekke vår datters behandling gjør noe med oss. Vi føler ikke vi kan unne oss noe ekstra. Det er vanskelig å benytte penger man føler bør gå til behandling. Vi savner å “leve mer” kunne oppleve tid utenfor hjemmet. Sånn har det vært nå i mange mange år, flere har det nok likt og kanskje verre. Og tro meg, jeg føler virkelig med dere…

Mange ganger har vi vært innom plasser på en overnatting på veien, som regel på vei til Haukeland eller Rikshospitalet. En nødvendighet for å korte ned turen. For noen år siden var vi så heldige å få 3 overnattinger i gave av Grindafjord Camping. Det var helt fantastisk – hadde ikke lyst å dra hjem. Den freden vi får når vi er her er akkurat det vi savner. Den avkoblingen, tett på natur og sjø. Masse aktiviteter for alle, og en pause fra vårt “pleiehjem” hjemme….

I april fikk vi en ny invitasjon fra de fantastiske menneskene som driver Grindafjord Camping. Denne gangen på en ukes opphold ! Jeg skalv av glede når jeg leste mailen fra dem. Jeg kunne bare ikke forstå det, den følelsen å kunne være en hel uke på tur. Ferie ! opplevelser og avbrekk. Så lenge har vi ikke hatt en ferie siden 2013. Og for en stor glede for gutten vår på 7 år også. Han har jo etterlyst sykehusoppholdene til Zarah Angelica, for han syntes det var som ferie. Vi har bevisst prøvd å gjøre de turene positive for han. Men ingenting i sammenligning til en skikkelig ferie. Så denne opplevelsen var så dypt etterlengtet på mange plan. Vi takket inderlig ja til oppholdet. Det at mennesker der ute strekker ut en hånd på denne måten har virkelig gjort mye. For en kjærlighet og omsorg.
Følelsen av å kunne leve litt annerledes utenfor “pleiehjemmet”, være en del av et felleskap å føle roen senker seg er som den beste medisin for oss. Vi har levd svært isolert pga covid 19, så denne ferien gjorde underverker på så mange plan. Vi tok denne sjansen rett og slett.

Veronika og Kenneth som driver Grindafjord Camping

Veronika og Kenneth som driver Grindafjord camping sammen med Zarah Angelica. De menneskene her er jo som maskiner, ikke sett maken til arbeidslyst og ståpåvilje. Så er de så utrolig empatiske mennesker med ett hjerte av gull. Og alltid godt humør med gode smil og latter.

Alle forandringer de har fått til på så kort tid etter de overtok denne campingplassen er sjokkerende. Mye krevende arbeid med dreneringer, utviding av plass og ting som krever mye. Ikke minst bare på tiden vi har vært her har lekeplasser blitt fylt med hoppeslott, gravemaskin, gråtasstraktor, båt og ikke minst et gigantisk vannsklie slott på havet og mye mer. Helt imponerende. Det yrer av positive folk, alle smiler å nyter oppholdet her.
Vi hadde oss en herlig slush på uteterrassen å slo av en liten prat. Ikke minst pratet vi med to fantastisk kjekke grå Jakoer som satt i buret bak dem på bildet. De både bjeffet, sa mjau å laget utrolig mye lyder. Selv de stortrives her 🙂

Enda flere overraskelser dukket opp. Dagen vi ankom hytten dukket en varm koselig dame opp på terrassen vår.
Gunn Turid hadde engasjert de fastboende til å støtte oss med litt til feriepenger. Hun overrakk oss en konvolutt med 1550,- til spennepenger mens vi var her. Det er altså så rørende, jeg fikk helt hakeslipp. Man blir alldeles i sjokk nærmest. Det er så utrolig mye godhet der ute. Og at vi skal få oppleve så mange flotte mennesker rundt oss, er en velsignelse oppi alt vi står oppi. Det gir styrke, og ny kraft til å fortsette den vanskelige veien vi går. Vi er bare så utrolig dypt takknemlige for alt dere der ute støtter oss. Alle får en spesiell plass i våre hjerter rett og slett.

Det å pakke til litla vår når vi skal på tur, er et kapittel for seg selv. Vi var veldig spent på hvordan dette ville gå, heldigvis har Zarah Angelica fått tilpasset bil. Og utenom det har vi en caddy. Det krevde to biler for å få alt med seg for en uke. Alt er mulig så lenge man vil 🙂 og da er det ekstra godt å vite at man har en uke å slappe av på…For det tok nærmest en halv dag med pakking. Plassen ligger bare ca 30 min unna oss, og det gjør også alt så mye enklere. Ikke minst kort vei til sykehuset om vi brått må der med Zarah Angelica.

Det er ikke verst å kunne dra på campinghytte å ha plass til alt dette…
Virkelig kan jeg anbefale disse hyttene på det varmeste. Jeg og Carl Fredrik med hvert vårt soverom hvor vi kan sove i en dobbel køye nederst med hvert vårt barn – så benytter vi øvre køyene til klær m.m. Og på toppen er det gode madrasser. Vi har sovet kjempe godt, og det har virkelig ikke vært noe problem å ha med seg et multihandikappet barn her. Snakk om ferie. Det å sitte her nå siste kvelden å skrive om turen gjør at jeg gleder meg allerede til neste gang. Nå skal vi unne oss turer hit, å legge av de pengene med god samvittighet – barna har det bedre med foreldre som er oppladet. For en ferie lader virkelig opp kropp og sjel. Man skjønner ikke hvor sårt man trenger det, før man faktisk føler ferien på kropp og sjel. For en følelse av velvære <3

Litt bilder fra ferie tiden 🙂

Nydelig stemning fra terrassen ……

 

Leander storkoser seg nede ved stranda. I bakgrunnen ser du en vannsklie str 5.5 m i høyden og 17 m i diameter om jeg ikke tar feil. Helt fantastisk at ungdommen har noe med fart i som de kan kose seg med. De yngste barna koser seg mye i et stort saltvannsbasseng som ligger “midt i smørøyet” på campingen (bildet under). Leander lurte på om vi ikke kunne bli i 100 dager, eller om vi kunne kjøpe hytten. Herlig vettu ! ikke et sekund har det komt en kommentar om at han kjeder seg, eller savner xboxen sin. Brettspill og sjakk har vært dagligdags 🙂

Anbefaler dere å se mer bilder og info om Grindafjord Camping på nettsiden dems her

Zarah Angelica får bleieskift på SUP brettet. Hun har virkelig storkosa seg med all naturen, fargene og fått en helt annen stimuli enn ellers på så mange måter. Ikke minst blir det så ekstra sosialt på ei hytte. Alle bor tett på. Som Leander sa så fint, nå er dere bare noen skritt unna meg – uansett hvor jeg er i hytten 🙂  Zarah Angelica har elsket utsikten utover Grindafjord, både stående og i vognen har hun kunnet se så mye flott natur, så mye fuglelyder og ikke minst kyrna 🙂

En herlig stund på trampolinene…..En plass alle unger blir helt elleville av glede 🙂
Skulle så gjerne tatt bilder av alle hoppeslott og resten av den flotte parken, men det vrimler av barn.
Og jeg kan ikke ta med andre barn på fotoene uten samtykke…

Minigolf er noe som virkelig har vært gøy 🙂 ikke nok med det, men Zarah Angelica elsket de fargerike blyantene som er festet på gjerdet. Hun flirte flere ganger når vi passerte gjerdet.

Det var litt fra turen vår 🙂 nå må vi pakke ned siste rest å gjøre oss klar for hjemreisen……
Vi har hatt et fantastisk opphold her og gleder oss sååå mye til neste gang…

Hjertelig takk for oss Grindafjord Camping

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *