Formiddags kaffi og nytt innlegg

Categories Blogg

Et lite innlegg med litt bilder fra dagen i dag 🙂

Jeg har en innrømmelse, jeg synes det er vanskelig å skrive om så mye dystre ting. Så mye negativiteter og vanskeligheter. 
Denne bloggen ble til som en tanke å spre vår sak, ta dere med på vår hverdag (som selvsagt ikke alltid er en dans på roser). Og i håp få med oss såpass mange lesere at vi kan få spredt den uretten vi føler. Dermed har vi måttet belyse mye vansker, men sannheten er at vi er lykkelige oppi dette sirkuset, Zarah Angelica har fått oss til å se så mange nye perspektiver i livet, og hun har fått bena i nesene våre til å bli sterkere enn noen sinne. Vi har lært oss selv og andre å kjenne bedre enn noensinne og tar denne kampen for det den er, og med et smil bak alvoret 🙂 Om vi klarte å spre ting mer ved hjelp av en blogg?  Så absolutt !! Jeg merker flere og flere engasjere seg, og mye takket være bloggen. Men bloggen skal ikke bare være alvor fremover, for vi er en ganske humoristisk gøyal familie vil jeg påstå. Vi er ikke noe A4, og vi ønsker å ta dere med på mye. Men for tiden er det mye som skjer fremover, og mye viktige ting å skrive om etterhvert som de skjer..I og med dette livet er så uforutsigbart så endres tingene så ofte 🙂 Så det er ikke alt jeg offentliggjør, før det faktisk gjelder/skjer eller har skjedd. Vi skal iallefall dele det meste, vi er nødt for å la folk bli kjent med oss for å bli sett her i landet. Og da vil vi dele mye, og det av en grunn som kanskje ikke alle forstår. Men for oss er det viktigst å tenke på hva som blir riktig for oss oppi dette…..

For se bildet under her, jeg fikk faktisk ganske sjokk når jeg fikk tilsendt dette. Det viser en oversikt over alle mine blogginnlegg som er blitt mest delt i Norge. Jeg ble helt paff !! Ante ikke Zarah Angelica engasjerte så mange 🙂 det gav ganske mye pågangsmot med tanke på vi startet opp i juli med å blogge for fullt via www.blogg.no…Jeg startet på bursdagen til Camilla når avisinnlegget var ute, den 7 juli  med å prøve å spre innlegget i forhold til brevet til helseministeren….. På en måned har Zarah Angelica sin blogg hatt 15 500 sidevisninger 🙂   Det synes jeg går i riktig retning om jeg får lov å skryte litt, det gir iallefall masse håp. Vi har også blitt kvalifisert til å få mer annonsører. Så dessverre betyr det mer reklame, men de pengene vil gå til Zarah Angelica, så hold ut !!

Zarah Angelica er inni en periode med mye absensanfall gjennom hele dagen nå. Vanskelig å få i henne det hun trenger. Hun er liksom mer i sin egen verden enn med oss når hun har disse dagene. Og Bedroliten er vanskelig å få i henne, for hun klarer ikke store måltider når hun har det sånn.
Da er det CW oljen det går mest av. Hun elsker å sitte å stirre utav vinduet, lurer på hvordan det er å være henne. Føle på all den spenningen som foregår i hodet, alle fornemmelser i kroppen og alle øyeblikk som blir borte i løp av en dag….

Virkelig hadde det  vært godt å hatt en oppskrift på hva vi kunne gjort for at hun skulle hatt det best mulig.
Det å være i et stilt rom, holde henne tett inntil oss og ta oss tid til å gi masse kos og kjærlighet er supert. Vi har valgt å ikke ha TV i stua, slik at vi har en del i huset vi ikke har det evige tv maset og uroen. Selv om det nærmest er umulig å beskytte seg fra all elektromagnetisk støy, så vil det iallefall være et godt utgangspunkt. Ikke minst det å lage en rolig atmosfære. At man kan lese en bok i fred sammen, og slappe av. Det er deilig ! For det kunne vi ikke i det gamle huset, der gikk alle igjennom stua og det var samlingsplassen døgnet rundt…

NF walkeren ble justert, og fikk nye deler i dag kl 10. Hun fikk jo selvsagt anfall midt i utprøvingen, det er jo så typisk at det skal komme i sånne situasjoner. Men alt gikk fint heldigvis, så han fikk tatt målene, justert og gjort det han skulle. Det er lenge siden vi har fått benyttet denne nå. Og da må den kontrolleres/justeres etter størrelse. Den jenta vår har strekt seg mye. Vi ser frem til formen hennes er på plass, slik at hun får stå mer. Det er jo så viktig å komme i oppreist stilling. Zarah Angelica kan fremdeles verken sitte selv, krype, stå eller gå. Så det blir spennende å følge utviklingen. Hun ruller heldigvis seg over på magen innimellom, så det er positivt. Jeg har lest om flere triste skjebner i forhold til Aicardibarn, at de døde pga de har blitt kvalt. De har ikke klart å bevege seg å blitt funnet med ansiktet ned i puten. Jeg er over lykkelig og takknemlig for denne biten, at hun kan snu seg. Men vi har fått noen støkk, hun har noen ganger kastet opp å ikke snudd seg over på siden. Takk og pris for overvåkings apparater, vi er heldige på mange måter i dag i forhold til før ja…

Sommerfugler er noe denne jenta elsker, helt fra hun var bitteliten har disse fanget oppmerksomheten. Vi hadde noen gardiner med sommerfugler når hun kom til verden. Og de tittet hun mye på.

Sommerfuglen er et gammelt kristens symbol for håp.
Larven er et symbol på det vanlige jordiske livet, kokongen symboliserer graven og sommerfuglen oppstandelsen.

Sommerfugler symboliserer også kraften av forvandling. Dette kan tyde på at du går igjennom en forandring i livet ditt som kan gjøre deg sterkere.

Det står mye skrevet, og det rare er at sommerfugler har følgt henne fra hun kom til verden. Både i forhold til gaver, korter og at det stadig dukker opp noen rundt henne 🙂 elsker sånt nærvær av natur, dyr og insekter !
 

Så nå i dette øyeblikk ligger mirakelet å titter på sine sommerfugler, Leander Theodor har fått litt spilletid, minecraft har komt med ny oppdatering. Så nå er han i fyr & flamme over delfiner, skilpadder og andre vesen som finnes i havet på spillet 🙂  Carl Fredrik er å maler badet i gamle huset, og jeg skal lage enda et innlegg. Jeg fant nemlig en bildemappe fra Zarah Angelicas fødsel, mange bilder jeg ikke har sett pga de var fra en gammel mobil. Det var rørende å se tiden som har vært, jeg tenkte jeg ville skrive om hennes diagnose Biliary atresia som var grunnen til vi ikke kom hjem før hun var 5 uker gammel.
Vi har jo tatt så mange bilder og da er det enkelt å huske…

Ha en flott dag alle sammen !!

5 kommentarer

5 thoughts on “Formiddags kaffi og nytt innlegg

  1. Tilbaketråkk: Caco-2 Permeability Assay
  2. Tilbaketråkk: حقوق
  3. Tilbaketråkk: web design agency
  4. Tilbaketråkk: DMPK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *