Rampenissen er blitt vår nye BPA

Categories Blogg

Jeg holdt på å få sjokk når jeg kom inn på kjøkkenet….Rampenissen hadde lurt seg utav julepynteska og bort til Zarah Angelica. Han tok helt av med juletapen…Han sa at han måtte passe på at Zarah Angelica ikke falt utav stolen 😅 så nå har vi fått oss en ekstra hjelper i hus.

Juletiden er koselig. Og Zarah Angelica er så fornøyd med å ha fått seg en ny venn i rampenissen. Her går det unna, i går fikk vi pynta tre med god hjelp av Leander som tok seg av høyden…han brukte pappa Carl Fredrik som lift.

Akkurat nå skulle jeg vært flere plasser på en gang. Så mye som skulle vært gjort til i morgen. Men her sitter jeg å nyter god nærhet fra lillegull som sovnet i fanget mitt.

 

I morgen er det julemarked i byen vår Kopervik. Tenkte vi skulle ha åpent loppemarked fra kl.16.00 i morgen (til inntekt for Zarah Angelicas behandling). Så da blir det åpent noen timer torsdag, fredag og lørdag om alt går etter planen. Vi har dugnad på bambusa sokker, tannkoster og Hervik produkter som vil være i lokalet disse dagene. Håper så inderlig alt går etter planen. Livet vårt er så uforutsigbart, så det kan plutselig snu om Zarah Angelica sin form ikke tillater det. Men vi satser på at alt går etter planen. Dagene hennes har vært finere enn på lenge ❤️

Nå må jeg få unna noe rot, fikk akkurat sms om at TVH kommer imorgen formiddag. Så utrolig glad vi har dem oppi dette. Vi trenger virkelig all hjelp og media dekning vi kan få oppi dette.

Da får jeg «ta på meg arbeids drakten» å få noe gjort her . En flott adventstid til alle sammen ! Og en dypt takknemlighet til dere alle sammen som støtter oss i denne kampen vi står i. Vi er utrolig heldige som har dere alle og enhver. Og til vår store lettelse kan vi fortsette å være i lokalet i hovedgaten 4. De fantastiske nye eierne har gitt oss en unik mulighet fremover . Så da kan vi ikke gi opp. Vi må prøve å fortsette med loppemarkeder.

 

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *