Gutten som aldri kommer i førsterekke…..

Categories Blogg

Det var herlig å være med Leander. Alenetid med han er virkelig kvalitetstid <3
Han er en så fantastisk omtenksom og empatisk gutt. Virkelig fortjener han full oppmerksomhet ! Det går jo ufattelig mye tid på
å passe på at Zarah Angelica har det fint 24/7 – Så det å finne tid til å være med bare han ønsker jeg å få oftere til. De vokser jo så fort, tanken på at han plutselig begynner på skolen uten at jeg har fått tilbringt nok tid med han er vond. Det er liksom den dårlige samvittigheten, at han ikke vokser opp som andre.
Han må stadig ta hensyn, og hans behov kommer sjelden i førsterekke pga alt med Zarah Angelica står jo alltid på.

Gjemmer seg bakom treet <3 🙂   –  Her kan ingen se meg……

Titt titt bakom treet….Herlig å få tatt noen bilder i dagslys av herlige gutten vår <3

En god klem til treet <3 

Gutten har t.o.m lakka neglene blå & grønne 🙂  


Etter en fin tur i parken dro vi videre til en som hadde litt lopper til oss 🙂  Så slo vi av en koselig prat, og det gjør så godt å høre at folk støtter oss og har medfølelse.  Det blir vanskelig å begynne å tenke hva folk syns og mener om alt som står på med oss, det har vi liksom unngått –  da ville livet blitt enda vanskligere om vi skulle gå å ta hensyn til alle folk rundt oss..

Nå som vi har blottlagt så mye i media, og nå via bloggen er jo i håp om å være mest mulig åpen & ærlig. Jeg vil folk skal få følelsen av hvilke liv man lever med sykt barn, samt håpet er at flere vil forstå hvor viktig nettopp CBD er for Zarah Angelicas funksjon, og hvordan dette øker hennes livskvalitet. Og det at staten ikke samarbeider med oss føler vi er et STORT SVIK , da vi har mer enn nok å ivareta vår barn & oss selv oppi det nye livet vårt. Jeg har enda ikke fått en eneste negativ kommentar om noe, og de menneskene som ikke forstår vil jeg ha minst mulig med å gjøre – det er utfordringer nok i livet nå. Og vi nyter livet etter beste evne og ønsker alt av kjærlighet & positivitet inn i livet  <3 Så tusen takk alle sammen for all støtte !! Det er ubeskrivelig godt !!

Når vi kom hjem hadde Carl Fredrik samlet søppel etter alle timene med medisinske forberedelser…..
En stor eske med søppel. Og han lå inne hos Zarah Angelica, hun hadde hatt flere anfall mens vi var borte, og hun slevde ut all medisinen pga hun ble så slått ut…

I skapet med krystaller hadde Leander plassert noen fantastiske glitrende steiner som han kalte det. Han er jo så skjønn, vet mamma & pappa elsker krystaller, så han kommer med både sement klumper og gråstein for å glede oss, og sper på samlingen ….

Hverdags gleder ! De små øyeblikkene er gull verdt 🙂 

Ha en fin natt 🙂

8 kommentarer

8 thoughts on “Gutten som aldri kommer i førsterekke…..

  1. Tilbaketråkk: led display
  2. Tilbaketråkk: Pharmacokinetic Studies
  3. Tilbaketråkk: in vivo pk
  4. Tilbaketråkk: YESBET88

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *